MAYIS I 2023
Merhaba,

LEAD Network Türkiye Üyeleri
Yaşadağımız deprem felaketi sebebiyle ara verdiğimiz etkinliklerimize 4 Mayıs’ta kurumsal üyemiz La Lorraine’in ev sahipliğin de Prof Dr İLBER ORTAYLI’nın konuk olduğu ve bize ilham veren konuşması olan Cumhuriyet’in 100.yılında Kadının Toplumdaki yerini konuşarak yeniden başladık. Mayıs ayı Kahvaltı etkinliğimize ev sahipliği yapan La Lorranie Türkiye’ye ve keyifli konuşması ile bizlere yol gösteren Sayın İlber Ortaylı’ya bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Haziran ayında da etkinliklerimiz devam edecek. Haziran ayı kahvaltı etkinliğimizi kurumsal üyemiz olan Kellogg’s Türkiye ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz.Konuşmacımız sevgili Dr. ÖZGÜR BOLAT olacak ve bizlerle ‘’Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir’’konusunda kıymetli görüşlerini paylaşacak.
Sizler tarafından çok sevilen, networking amaçlı hayata geçirdiğimiz ve katılımın oldukça yüksek olduğu workshop etkinliklerimiz yaz ayları boyunca devam edecek.  22 Mayıs’ta kurumsal üyemiz Barry Callebaut ev sahipliğinde gerçekleşen cikolata workshop etkinliğimize katılım gösteren üyelerimize teşekkür ediyorum. Haziran ayı workshop etkinliğimizi kurumsal üyemiz Arçelik ev sahipiliğinde 7 Haziran’da gerçekleştiriyor olacağız.
Bildiğiniz gibi LEAD TO LEAD 5. Dönem Mentorluk programımız Haziran ayında bitiyor. Yeni dönem için Mentor ve Menti listeleri hazırlanıp eşleşmeler eğitim komitemiz tarafından yapılarak bilgilendirmeler tarafınız ile paylaşılacak. Ayrıca  6. Dönem için kurumsal ve bireysel üyelerimizin katılımıyla yeni dönem bilgilendirme toplantısı da Haziran ayında gerçekleşecek.
Bir diğer kıymetli programımız olan Koç Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz MINI MBA programı ile ilgili 2. Grubumuz eğitimlerini tamamladı yeni dönem için çalışmalarımız devam ediyor. Haziran ayı içinde yeni dönem bilgilendirmelerini sizlerle paylaşıyor olacağız. 
Sizlerin desteği ve katkılarıyla her geçen gün biraz daha büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Bu sebeple yapılan etkinlik ve eğitimlerin geri bildirimlerini çok önemsiyor; sizlerden gelen geri bildirimlere istinaden  düzenlemeler yapıyoruz. Lütfen her etkinliğimizden sonra paylaşılan anketlere katılıp sizlerin daha fazla faydalanabileceği etkinlik ve eğitimler için bizlerle görüşlerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin.
Bu vesileyle şimdiden yaklaşan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor; ülkemiz ve tüm insanlık için çok daha birleştirici, daha adil ve daha güzel günlerin habercisi olmasını temenni ediyorum.



Sevgilerimle
LEAD Network Türkiye Başkanı
Aysun Zaman

AYIN RAPORU

Cinsiyet Eşitliği için Güçlerini Birleştirmek
Bizi Geride Tutan Nedir?

oecd-library.org

Oecd ülkelerinde eğitim, istihdam, girişimcilik kamu hayatı konusunda ve ötesinde süregelen cinsiyet eşitsizliklerine ilişkin genel bakış sunan raporda cinsiyet kalitesinde mevcut açığın kapatılmasına yönelik olarak ilerlemek için oecd ülkelerinde uygulanan anahtar politikalara da bakılmaktadır.
Raporu İndir

AYIN OKUMASI

Bilinçsiz Önyargı Karar Vermenizi Yönlendirir. İşte Kontrolü Nasıl Alacağınız

inc.com

Bilinçsiz önyargılar, güçlü zihinsel kısayollardır. İşte en yaygın 4 tanesi ve hasarlarını nasıl azaltacağınız.
Kapsayıcı çalışma ortamları yaratmak isteyen liderler, işe bilinçsiz önyargıların bu çabaları nasıl baltalayabileceğini anlayarak başlamalıdır .
Bilinçsiz önyargılar, bilgiyi hızlı bir şekilde işlememize yardımcı olan zihinsel kısayollardır. Nesnelere karşı kullanıldıklarında yararlı olabilirler - sıcak sobalara karşı bir önyargı bizi yanmaya karşı korur. Ancak ırk, etnik köken, cinsiyet, cinsel yönelim, fiziksel yetenekler veya dine dayalı olarak insanlara karşı kullanıldıklarında, bireysel zarara neden olurlar ve Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık (DEI) çabalarına zarar verirler. 

 
Devamını Oku

Lütfen görmek istediğiniz, paylaşılmasında fayda gördüğünüz rapor ve yazıları bize iletin. iletisim@leadturkey.net

Üyelerimizden Haberler

Migros Kıdemli Hukuk Müşaviri ve  LEAD  Network Türkiye Kurumsal Üyesi ve Üye İlişkileri Komite üyesi Gözde Karahan görevine Mc Donald’s Türkiye  Şirket Avukatı (Hukuk ve Uyumluluk)  olarak devam edecek. Kendisini tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.
GittiGidiyor İnsan ve Kültür sorumlusu  ve  LEAD  Network Türkiye Kurumsal Üyesi Murat Yüksel  görevine L’oreal Ülke İnsan Kaynakları Direktörü olarak devam edecek. Kendisini tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.
Johnson&Johnson Türkiye Genel Müdürü ve  LEAD  Network Türkiye Kurumsal Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Mutlu görevine Kenvue Türkiye ve CIS Ülkeleri  Genel Müdürü olarak devam edecek. Kendisini tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.
LEAD TO LEAD
5. Dönem Mentorluk Programı

 
5. Dönem Mentilerimizin eğitim programları Haziran ayı itibariyle  tamamlanacaktır. 6. Dönem LEAD to LEAD Mentorluk Programımız için Mentor ve Menti eşleşmeleri Haziran ayı içinde yapılacak olup; üyelerimizle bilgilendirme toplantısı da Haziran ayı içinde gerçekleşecektir. 6. Dönem LEAD to LEAD Mentorluk programı Eylül ayında   başlayacaktır. Değerli katılımlarından dolayı 5. Dönem mentilerimize, mentorlarımıza ve eğitimlerimizin sponsorları kurumsal partnerlerimiz Metro Türkiye ve Pernod-Ricard’a teşekkür ederiz
 

2023 Sponsorlarımız: 

 

Değerli  LEAD Network Türkiye üyemiz;
Komitelerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve komite gönüllüsü olarak bize katılmak isterseniz başvurularınızı
iletisim@leadturkey.net üzerinden yapabilirsiniz. 

Komite Gönüllülük detayları için tıklayın
LEAD Network Global 2021 Faaliyet Raporuna ulaşmak için tıklayınız
MAYIS AYI ETKİNLİKLERİMİZ
4 Mayıs saat 07:30-09:30 arasında kurumsal üyemiz La Lorraine ev sahipliğinde konuşmacımız Sayın Prof Dr İlber Ortaylı ile gerçekleştirdiğimiz ‘’Cumhuriyet’in 100. Yılında Toplumda Kadının Yeri konulu Kahvaltı Buluşması etkinliğimize katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
 
22 Mayıs saat 18:00-20:30 arasında kurumsal üyemiz Barry Callebaut ev sahipliğinde gerçekleşen Chocolatier Sensin konulu etkinliğimize katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
GELECEK ETKİNLİKLERİMİZ
Haziran Ayı Kahvaltı Etkinliği
GLOBAL WEBINARLAR
LEAD Network Chapter'larının Haziran ayı boyunca düzenleyeceği webinar'lara katılmak için görsele tıklayın...
Birlikte Büyümeye Devam Ediyoruz

Kurumsal Partnerlerimiz
Üyelikler Hakkında Bilgi Almak için Tıklayın
Basın ve Sosyal Medya

TAKİPTE KALIN!
Hem Türkiye hem de global hesaplarımızda faaliyetlerimizi yakından takip edebilir bizleri sosyal medyada destekleyebilirsiniz.
Link
LinkedIn
Twitter

LEAD Network CRM & Global Üyelerle İletişim

LEAD Network’un Avrupa’ nın 10 farklı chapter’ında yer alan üyeleri birleştirmeyi ve birbirlerine katkı sağlayacak paylaşım ve network ortamı sunmayı hedefleyen CRM platformuna katılmanız için tek yapmanız gereken https://leadmembers-eu.net/ linkinden kayıt işleminizi tamamlamak.

Kayıt işlemi sonrasında CRM platformunun etkin kullanımı için desteklerinizi bekliyoruz!


LEAD Network Mobil App
LEAD topluluğuna şimdi katıl ve diğer LEAD Network üyeleri ile iletişimde ol.
Henüz LEAD Network üye platformu yeni mobil versiyonunu indirmediyseniz Apple App Store veya Google Play Store’ dan indirebilirsiniz.


  

Tüm sorularınız için iletişim@leadturkey.net adresimizden Genel Koordinatörümüze ulaşabilirsiniz

Facebook
Link
Website
Copyright © *| 2023 | LEAD Network Türkiye |*  Tüm hakları saklıdır.

İletişim için mail adresimiz:
iletisim@leadturkey.net